Over ons

Consultancy Center zorgt er met haar diensten voor dat u uw aandacht kunt richten op uw kerntaak: het ondernemen. Onze consultants hebben academische opleidingen genoten en ruime ervaring in het bedrijfsleven. Op deze manier kunnen wij u het beste bieden van beide werelden. Wij geloven niet in dure consultants die u komen vertellen wat u al weet. Wij geloven wel in betaalbare diensten en in advies en ondersteuning die u echt nodig heeft en u in staat stelt om uw zaken op een professionele manier uit te voeren. Onze diensten zijn diensten die u wil en nodig heeft. Niets meer en niets minder.

 

Elke uitdaging is bij elk bedrijf net anders. U heeft niets aan een standaardoplossingHand (2)dat geen rekening houdt met uw wensen. Ook bent u er niet bij gebaat om als apparaat of business-case behandeld te worden. Vandaar dat wij geloven in de menselijke maat en werken met oplossingen voor u op maat.

Uw uitdagingen worden samen met u in kaart gebracht. En ook samen met u wordt gezocht naar oplossingen waar u wat aan heeft. Dit kan op het gebied van strategie, organisatie, boekhouding, (financiële) processen of het aanbieden van uw diensten of producten via het internet. Een integrale aanpak is door de kennis die in huis is mogelijk, waardoor u ook als geheel verder aan de slag kunt voor uw klanten. Lees hier meer over onze diensten in detail.

 

Onze werkgebieden

Diensten voor middelgrote bedrijven

Wij leveren diensten aan bedrijven in het MKB. Dit kunnen bedrijven zijn met een productieomgeving, bedrijven in de zakelijke dienstverlening of bedrijven die opereren in de zorg. Onze diensten omvatten het hele proces van zakendoen. Van hoe te netwerken en reclame maken om klanten binnen te halen tot het doen van de belastingaangifte aan het einde van het jaar, nadat de omzet is geboekt en alles ertussen.

 

Diensten voor eenmanszaken en VOF

Voor al uw diensten die u nodig heeft op het gebied van boekhouding, financiën, marketing of procesvoering kunt u terecht bij Consultancy Center. In feit gaat het om alles rond het ondernemen, die u graag in handen geeft van een professional. Hierbij wordt maatwerk geleverd. Diensten die u niet nodig heeft, zullen wij u niet aanbieden.

 

Diensten voor verenigingen en stichtingen

Wat komt er kijken bij het opzetten van een stichting of vereniging? Wat heeft u nodig hierbij? Dit zijn voorbeelden van vragen waarmee u bij ons terecht kunt. Consultancy Center staat klaar voor u om alles uit uw handen te nemen waar u geen tijd voor heeft of waar u echte specialistische kennis voor nodig heeft. Ook dit pakket wordt geleverd op maat. U zit niet te wachten op diensten waar u niets aan heeft.